diumenge, 28 de novembre del 2021

COMENCEM ELS TALLERS

 

Fa unes setmanes vam començar els tallers dilluns i dimecres a la tarda. La classe dels Dinosaures hem començat pel taller de grafisme i taller de Jardí.

Durant el taller de grafisme hem treballat la integració perceptiva visual i motora, l’estructuració espacial, la motricitat i adquisició dels moviments bàsics de l’escriptura. Hem entès que practicar els grafismes ens ajuda a iniciar-nos en l’escriptura. I doncs…? A practicar!

Hem fet un Munt de grafismes! Cercles, creus, merlets, onades, muntanyes…i hem utilitzat diferents materials per practicar: safates amb sal, circuit de grafismes i cotxes, pissarres, plastilina,…

I també, hem practicat els GRAFISMES EN PAPER.


                            


                   

                                                                    

El nostre jardinet és un dels espais de l’escola on més gaudim. És un espai de descoberta i aprenentatge constant. Durant les sessions del taller hem observat i investigat gairebé tots els raocns del jardinet amb els binocles i les lupes.

Ens ho hem passat d'allò més bé! A més, continuem aprenent les lleis de la natura i que és tot allò que nosaltres podem fer per cuidar-la! 

1 comentari:

  1. No se'm acut millor manera que aprendre passant-s'ho bé!!!! Quines activitats més xules!!!!

    ResponElimina