dilluns, 9 de maig del 2022

SANT JORDI

Hola famílies, 

ja fa uns dies que vam celebrar un dia molt especial per a tots i totes nosaltres! El dia de SANT JORDI! Llegendes, roses, dracs i dragones, princeses i princeps, reines i reis, cavalls, cavallers i cavalleres...entre d'altres personatges, van ser els protagonistes d'una setmana molt i molt especial. 
Durant tota la setmana, a l'escola vam treballar els personatges de la llegenda de sant Jordi a l'estona de racons. Fins hi tot vam pintar els personatges per després convertir-los en titelles.

Entre tots, també vam crear la nostre pròpia llegenda de Sant Jordi, va ser molt divertit poder fer el nostre propi conte i dibuixar els personatges de la nostra història.


L'últim dia de la setmana, ens vam disfressar del personatge que més ens agrada de la llegenda! Va ser un dia de molta alegria a tota l'escola.

Al pati, vam construir un castell amb tot de capses de plàstic i cartró per poder ambientar millor el personatge que representàvem aquell dia, també vàrem fer una rosa amb plastilina que segurament algú l'ha rebut com a regal de Sant Jordi, oi que sí?


Vam ballar, cantar i festejar aquest dia tan especial per a nosaltres. I a més a més, unes quantes mestres del parvulari ens van explicar contes d'aventures molt divertits...

                        


CAVALLERS I PRINCESES, DRACS I ROSES...FINS L'ANY VINENT!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada